Belgium

Bejaarde vrouw en zoon zaten wekenlang dood in zetel, doodsoorzaken niet duidelijk

Een 84-jarige Britse vrouw en haar 60 jaar oude zoon hebben wekenlang in hun woning dood in de zetel gezeten. Toen hulpverleners de twee vonden, waren hun lichamen deels in staat van ontbinding.

Bij de vrouw stelden wetsdokters een sterke onderkoeling als doodsoorzaak vast, meldde de openbare omroep BBC. Bij de zoon konden ze niet meer achterhalen waaraan hij gestorven was.

Het voorval dateert al van half januari en deed zich in Bracknell, bij Londen, voor in een wooncomplex dat bouwvakkers wilden saneren. “Het is niet meer mogelijk vast te stellen wanneer ze gestorven zijn en of ze tegelijkertijd stierven”, zei een forensisch onderzoeker. In een vuilnisbak vonden de speurders wel een krant van begin december 2019.

Moeder en zoon waren niet volledig aangekleed. Ze zouden allebei erg teruggetrokken geleefd hebben en sinds jaren geen contact meer hebben gehad met hun verwanten. De woning was amper gemeubeld en had geen verwarming, zo lieten de speurders weten. De stroom was uitgeschakeld. De 60-jarige slechtziende man had wel ruim duizend euro (ruim 1.100 euro) op zak.

Football news:

We hebben een serieuze discussie nodig. Ik heb het gevoel dat ik ben afgekoeld tot de wedstrijd in zijn huidige staat
Flick over 3:1 met Stuttgart: we begrijpen dat Voor zo ' n spel we geen prijzen voor schoonheid zullen krijgen, maar Bayern bereikt resultaten
Cloud heeft 112 droge games van de 200 voor Attico in La Liga. Dit is een record. Jan Oblak speelde zijn 200ste La Liga-wedstrijd in Madrid. In deze tijd, heeft hij 112 games zonder het opgeven van doelen - een record figuur. Onder de goal-keepers die voor Letico hebben gespeeld, heeft alleen Abel Resino de 200-Spels in La Liga bereikt. Hij heeft 243 optredens voor de club, waarvan 94 droog
Mahrez op Burnley ' s hattrick: de derde goal is de beste-ik scoor niet vaak met mijn hoofd. Maar de overwinning van de stad is belangrijker
Mourinho tegen Chelsea is altijd machtig. Hoe zal het deze keer zijn? Lampard is de volgende. Ben je zeker van je keuze?
Real Madrid is de leider van de studenten in de top 5 competities. Spanje domineert over het algemeen, en de leverancier uit Duitsland is alleen Stuttgart
Thomas Muller: wat zeggen ze, je moet jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke? Stuttgart is geen Stoke, maar hun team is goed. Wat zeggen de Britten? Moet je jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke?