Belgium

Attention si vous avez fait vos courses chez Delhaize: la chaîne de magasins retire le produit de la vente et demande de ne pas le consommer!

La décision a été prise suite à un contrôle.

Delhaize demande à ses clients de ne pas consommer et de ramener au magasin le produit ci-dessous « Pain de viande de poulet.

Chaque jour, Delhaize effectue des centaines de contrôles de qualité en interne afin de garantir à tout moment la qualité et la sécurité alimentaire de ses produits. Delhaize ne laisse rien au hasard.

Lors d'un de ces contrôles qualité, il a été constaté que l'allergène blé (gluten) est accidentellement présent dans un produit normalement sans gluten.

En concertation avec l'AFSCA, il a été décidé de retirer ce produit de la vente.

Info produit:

Nom : Pain de viande de poulet à la Flamande

Marque : Delhaize

Code EAN : 2205643000000

A consommer jusqu'au: 24/09/2020 (lot 892476)

Période de commercialisation : du 05/09/2020 au présent

Entre-temps, Delhaize a déjà retiré des rayons tous les produits concernés et renforcé les contrôles vis-à-vis du produit et du fournisseur. Il est demandé aux clients qui ont acheté ce produit et sont allergiques au « gluten », de ne pas le consommer. Les clients ont la possibilité de rapporter le produit en question au point de vente où ils l’ont acheté. Le remboursement de chaque article concerné est garanti.

Les consommateurs qui ne sont pas allergiques ou intolérants au « gluten » peuvent consommer ce produit sans risque.

Les autres produits du même assortiment ne sont pas concernés et peuvent donc être consommés en toute sécurité. Delhaize tient à s’excuser pour les désagréments occasionnés.

Football news:

Coutinho raakte gewond aan de biceps van de dij.De middenvelder van Barcelona Philippe Coutinho is gewond. De Catalaanse club meldde dat de tests van vandaag schade aan de linker biceps van de 28-jarige Braziliaan aan het licht brachten. Barcelona heeft de herstelperiode niet gespecificeerd
Napoli en Gattuso willen het contract met twee jaar verlengen met een salaris van 1,9 miljoen euro plus bonussen. Napoli hoofdcoach Gennaro Gattuso mag bij de club blijven tot na het einde van zijn huidige contract, dat loopt tot de zomer van 2021. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn de partijen voornemens een nieuwe overeenkomst te ondertekenen voor twee seizoenen vóór Kerstmis. Het salaris van de coach is 1,9 miljoen euro plus bonussen. Er zal ook een optie zijn om het contract met een ander seizoen te verlengen. Er zij op gewezen dat de voorzitter van de club Aurelio De Laurentiis het idee om in het contract een compensatieclausule op te nemen voor een bedrag van 7 miljoen euro in geval van vroegtijdige beëindiging van de betrekkingen tussen de partijen, heeft afgewezen. Op dit moment staat Napoli op de vierde plaats in Serie A, met 9 punten in 4 wedstrijden (waaronder het spel met Juventus, waarbij de Napolitanen een technische nederlaag kregen). Vandaag staat de club tegenover Benevento in de vijfde ronde van het Italiaanse kampioenschap
Ronaldo testte opnieuw positief op het coronavirus. Om met Barca te spelen, heb je een negatief nodig op dinsdag
Koeman faalde in de eerste Clasico: oncomfortabele omstandigheden voor Messi, verschrikkelijke druk en mislukte substituties
Ex-Attletico Vietto speler verhuisde naar Al-Hilal voor 7 miljoen euro
De wedstrijd tegen Barca was Modric ' s 350e in Real Madrid. De Croat scoorde in deze wedstrijd
Sterling zal een fonds oprichten om arme jongeren te helpen. Manchester City en Engeland Striker Raheem sterling zal liefdadigheidswerk doen. De 25 -rige zal een fonds oprichten om jongeren met een laag inkomen te helpen, dat met name Universitaire beurzen en stages zal vertegenwoordigen. Het Pond Sterling werkt nog aan enkele details van de oprichting van het fonds. Het zal hoogstwaarschijnlijk een bedrag van zeven cijfers voor dit project toewijzen