Belgium

Arrogante Madonna schoffeert gasten in ‘The Graham Norton show’

Na haar passage op het Songfestival viel Madonna ook tijdens haar interview in The Graham Norton show bij de BBC in negatieve zin op. Kijkers bestempelden het gesprek als “arrogant”. De zangeres mocht pas na een halfuurtje opdraven, en plaatsnemen naast de andere gasten, onder wie regisseur Danny Boyle en actrice Lily James. De zangeres wierp op dat ze “het niet gewoon was om een sofa te delen”. Vragen over de voetbalcarrière van haar zoon wilde ze niet beantwoorden. “Mijn medicatie werkt nog niet”, zei ze nadat de presentator zijn vragen daarover meermaals tevergeefs stelde.

Helemaal bizar werd het toen Sir Ian McKellen, bekend als Gandalf uit The lord of the rings, werd opgevoerd. Madonna ontkende dat ze hem ooit had ontmoet, terwijl het tegendeel waar was. Toen de acteur vertelde dat er onlangs een groot feest was voor zijn tachtigste verjaardag, zei Madonna dat ze niet was uitgenodigd. Waarop McKellen lachte: “Jij was niet uitgenodigd omdat je niet meer weet dat we hebben samengewerkt.” (tove) 

Football news:

Guardiola belde de Milan middenvelder Bonasera. De vergoeding van de speler is 50 miljoen euro
Maradona verlengde zijn contract met Himnasia tot eind 2021
Berbatov over Manchester United in de top 4: zeer grote kansen. Drie punten naar Chelsea is niets
We zullen de operatie maandag uitvoeren-de wedstrijd is in het weekend. Burgos stopte met football voor een rockband, werd een topcoach op Letico, en nu gaat hij weg
De UEFA heeft Trabzonspor een jaar geschorst wegens problemen met het FFP
Er is één coronavirus geval in Tottenham. De Premier League heeft op 1 en 2 juni 1997 1.197 tests uitgevoerd
Juventus tegen Attetico Madrid. Kijk naar een geweldige wedstrijd van de Champions League van het 2019/20 seizoen