Belgium

Aisha Van Zele ‘voorzichtig verliefd’ op de ex van Tanja Dexters: “Misschien vinden sommigen het te snel om iets nieuws te beginnen”

Aisha Van Zele ‘voorzichtig verliefd’ op de ex van Tanja Dexters: “Misschien vinden sommigen het te snel om iets nieuws te beginnen”

Aisha Van Zele (35) heeft opnieuw de liefde gevonden. Sinds enkele weken vormt ze een koppel met Miguel Dheedene (46), de ex van Tanja Dexters. Foto: Foto Kurt

Ze had het liever nog een maandje stilgehouden, maar de geruchten werden haar te talrijk. Bij deze: Aisha Van Zele (35) is opnieuw verliefd. Sinds enkele weken vormt ze een koppel met zakenman Miguel Dheedene (46), in een vorig leven de partner van Tanja Dexters. “We doen het op ons eigen tempo, stapje voor stapje.”

Een kleine maand geleden ontmoette ze hem voor het eerst. “Ik had afgesproken met een vriendin”, vertelt Aïsha. “Het toeval wil dat zij de schoonzus van Miguel is, en dat hij die avond ook langs dat terrasje passeerde. Liefde op het eerste gezicht was het misschien niet, maar er was wel een serieuze vonk. Wie mij kan doen lachen, komt meteen al een heel eind.”

Tijdens de weken daarna spraken ze regelmatig af, om samen iets leuks te gaan doen. En elkaar beter te leren kennen, stapje per stapje. “Laten we zeggen dat ik voorzichtig verliefd ben.”

Geruchtenmolen

Ze hoort ze al komen, de mensen die ‘En wat met Philip?’ fluisteren. Zakenman Philip Cracco, Aisha’s levensgezel, overleed begin dit jaar op z’n 57ste na een lange strijd tegen kanker. “Misschien vinden sommige mensen het te snel om aan iets nieuws te beginnen. Natuurlijk werkt de pers dat ook een beetje in de hand. Daarom had ik onze relatie liever nog eventjes stilgehouden, tot september of zo. Maar eens de geruchtenmolen begint te draaien, is er geen houden meer aan. Dat krijg je natuurlijk, als je allebei een publiek figuur bent.”

En dan kan je twee dingen doen, vindt ze. “Je kan spelletjes spelen en je van de domme houden, of je kan open kaart spelen. En dan zal ik altijd voor het laatste kiezen. Bij deze is het geweten en kunnen Miguel en ik rustig verder. We bouwen onze relatie zoetjesaan op, op ons eigen tempo. Philips kinderen zijn op de hoogte, net als de rest van de familie. En ze zijn blij voor mij. Omdat ze weten dat Philip voor eeuwig en drie dagen in mijn hart zit. Maar op een bepaald moment moet je verder met je leven.”

“Hoeveel keer word je echt verliefd? Geen tien keer, toch? Het heeft geen zin om gevoelens te negeren uit angst voor wat anderen zouden kunnen denken. En ik heb nog geen seconde spijt gehad van die keuze.”

Football news:

Wat voor keeper heeft Chelsea genomen? Edouard Mendy was 6 jaar geleden werkloos, onder de indruk van de Tsjechen en zal Kepu
Solskjaer op Manchester United tekende alleen van de Beek: je toont geen respect voor Donny, hij is een topspeler
Milan wil striker Bude-Glimt Hauge tekenen. Hij scoorde ze in de Europa League op donderdag
Rivaldo: Barcelona zal niet gemakkelijk zijn zonder de doelen van Suarez
Munir uit Sevilla werd door de FIFA gedwongen de regels te herschrijven. Nu kunnen spelers het nationale team veranderen
Lampard zal met Kepa en Caballero praten na het tekenen van Mendy.Chelsea manager Frank Lampard deelde zijn gedachten na de overplaatsing van Rennes Keeper Edouard Mendy. Ik heb Cap nog niet gesproken. Toen de overdracht officieel werd aangekondigd, waren we aan het trainen. Ik heb Kepu nog niet gezien, maar Ik zal met hem en Willy Caballero praten in de komende 24 uur. Ik ben erg open met beide. Voor keepers is dit BELANGRIJK, ze hebben een eigen vakbond op het terrein van de opleiding vanwege de aard van hun werk. Er is nu een goede concurrentie [in deze positie], en zo gaan we vooruit
Een documentaire over Varane genomineerd voor de prijs van het Rotterdamse sportfilm festival