Belgium

Afrojack gaat trouwen met Lamborghini-erfgename

De Nederlandse dj en muziekproducent Afrojack stapt dit weekend in het huwelijksbootje met zijn vriendin Elettra Lamborghini. Op zaterdag zal de ceremonie plaatsvinden nabij het Comomeer, schrijven verschillende Italiaanse media.

De aanstaande mevrouw Van de Wall deelde op Instagram deelt al een foto van het bruidsboeket bestaande uit witte en lila margrietjes. “Het wordt prachtig en ik kan niet wachten”, schreef ze erbij.

Elettra Lamborghini, erfgenaam van het Italiaanse sportautomerk, zal waarschijnlijk meerdere jurken dragen op de bruiloft. “Een hele klassieke bruidsjurk, en hippere trouwjurk, en een hele bijzondere voor de afterparty”, vertelt ze.

Afrojack vroeg zijn vriendin eind vorig jaar ten huwelijk. “Mensen zeggen wel eens: als het de juiste persoon is, voel je dat”, schreef Elettra toen bij de aankondiging op Instagram. “Ik voel het al sinds het begin, dit is voor altijd.”

Football news:

Milaan scoort 2 + doelpunten in 10 wedstrijden op rij voor het eerst in 56 jaar
Barcelona werkt aan het verlengen van hun contract met Fati. Mendes wil dat de speler een loonsverhoging krijgt
Hames zal de Premier League wedstrijd missen met Southampton
Goetze scoorde twee goals in zijn eerste twee wedstrijden voor PSV
Real Madrid betaalt de prijs voor een stomme verkoop aan Ronaldo. Niemand om te scoren. Calderon over de problemen van de club
Ozil plaatste een GIF van zichzelf op het werk in het kantoor: Forward, Arsenal
Het Sloveense jeugdteam wil de tiran coach verdrijven: hij is tegen warming-UPS, verbiedt slapen in vliegtuigen en het vieren van doelen