Belgium

Advocaat van Trump in gênante scène van nieuwe Borat-film: "Ik was alleen maar mijn hemd goed aan het steken"

Rudy Giuliani, de voormalige burgemeester van New York en advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, is te zien in de nieuwste Borat-film. En dit gaat niet onopgemerkt voorbij. Hij ligt onder vuur omdat hij na een nepinterview met de 24-jarige actrice Maria Bakalova zijn hand in zijn broek steekt. "Die scène is een compleet verzinsel. Ik was alleen maar mijn hemd goed aan het steken", aldus Giuliani.

In 2006 kwam de eerste bioscoophit uit van de Britse komiek Sacha Baron Cohen. Hij speelde daar een reporter uit Kazachstan, genaamd Borat, die door de Verenigde Staten reist. Nu in de nieuwste Borat-film, "Borat subsequent moviefilm", speelt de huidige advocaat van president Trump een ongewilde bijrol.

De 76-jarige advocaat Rudy Giuliani wordt geïnterviewd door de 24-jarige Maria Bakalova. De actrice speelt in de film de 15-jarige dochter van de hoofdrolspeler Borat, maar doet zich voor als conservatieve journaliste.

Op geen enkel moment voor, tijdens of na het interview heb ik mij ongepast gedragen

Na het interview gaat Giuliani mee naar de hotelkamer van Bakalova om iets te drinken. Een tijdje later is te zien hoe de 76-jarige Giuliani op het bed ligt van de actrice en vervolgens zijn hand in zijn broek steekt. Dan komt plots Borat de kamer binnengelopen. Hij roept: "Ze is 15! Ze is te oud voor je!"

Er is in de Verenigde Staten heel wat ophef ontstaan rond die beelden in de Borat-film. De beelden van Giuliani komen ook niet echt op een gelegen moment voor president Trump, die over een tweetal weken herverkozen wil worden.

Giuliani liet zelf weten in een tweet dat de beelden een compleet verzinsel zijn. Hij beweert ook dat hij alleen maar zijn hemd terug in zijn broek stak nadat hij zijn microfoontje had verwijderd. 

Hij zegt verder ook nog: "Op geen enkel moment voor, tijdens of na het interview heb ik mij ongepast gedragen. Als Sacha Baron Cohen (die Borat speelt) iets anders beweert, is hij een hardvochtige leugenaar."

Football news:

Benzema, Carvajal, Ramos en Valverde zullen niet spelen met Alaves als gevolg van blessures
Ronaldo speelt niet tegen Benevento. Volgens journalist Gianluca Di Marzio zal Juve striker Cristiano Ronaldo morgen niet deelnemen aan deze wedstrijd, omdat de hoofdcoach van het team Andrea Pirlo besloten heeft om hem te laten rusten
Alaba ' s agent wil een gesprek beginnen met Chelsea en PSG in Januari
Klopp op de kalender van de Premier League: wat ik ook zeg, het zal niet helpen. Verspilling van tijd
Barcelona bracht hulde aan Maradona met een minuut stilte voor de training
Benzema traint niet in de Algemene groep en werkt indviualno
Heb je de vorm gezien die je wilde tekenen? Op 11 November werd de eerste poging door de verzender verboden.De passagiers van de Overwinningsvlucht Moskou - Jekaterinenburg kwamen 20 minuten te laat aan op hun bestemming vanwege deze ommezwaai