Belgium

Actrice Kelly Preston, vrouw van John Travolta, overleden aan borstkanker

De Amerikaanse actrice Kelly Preston, bekend van rollen in ‘Jerry Maguire’ en ‘Twins’, is zondag op 57-jarige leeftijd overleden aan borstkanker. Dat heeft haar echtgenoot, acteur John Travolta, bekendgemaakt.

‘Het is met een diepbedroefd hart dat ik u meedeel dat mijn prachtige vrouw Kelly de strijd verloren heeft die ze al twee jaar tegen borstkanker voerde’, meldt Travolta op Instagram. ‘Ze streed een moedig gevecht, met de liefde en steun van zovelen.’ De acteur zegt nu tijd te willen nemen voor zijn kinderen, en vraagt om begrip voor mocht hij nu lang niet van zich laten horen.

Preston werd in 1962 geboren in Hawaï, en studeerde theater aan USC in Californië. Ze brak in 1988 door met haar rol in de komedie ‘Twins’, naast Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito. Een andere grote rol was die in de romantische komedie ‘Jerry Maguire’, uit 1996. Daarin speelde ze de ex van het hoofdpersonage, vertolkt door Tom Cruise.

Dat Preston zwaar ziek was, was niet officieel bekendgemaakt.

In 1991 trouwde ze met Travolta. Samen hadden ze drie kinderen. In 2009 overleed hun oudste zoon Jett. Net als Travolta is ze lid van Scientology.

Football news:

Mbappe stapte in PSG ' s GAAP voor de wedstrijd met Atalanta in de Champions League
Guardiola speelde opnieuw tegen Madrid zonder stakers. Zidane vond geen antwoord
Gattuso op de wedstrijd met Barca: Napoli zal de Everest beklimmen
Lampard over het spel met Bayern München: de geschiedenis van de Spelen, toen alles veranderde. Chelsea moet vertrouwd worden
Zinedine Zidane: ik ben de coach van Real Madrid tot er iets bijzonders gebeurt
Varan op degradatie uit de Champions League: Dit is mijn nederlaag. Het is een schande voor de partners
Guardiola over het gesprek met Zidane: hij feliciteerde me met La Liga en vroeg naar mijn familie. Ik hoop dat we op een dag kunnen dineren en over alles kunnen praten