Zoeken naar opleiding

 
opleiding
 
VTS organiseert kwaliteitsvolle opleidingen Sport Vlaanderen.
Beroepsredders die andere verantwoordelijkheden, functies, taken en opdrachten willen uitvoeren in en rond het zwembad, kunnen daarvoor de opleiding tot Zwembadcoördinator volgen. Ben je werkzoekende en wens je een opleiding Hoger Redder te volgen via de VDAB, dan vind je hier alvast meer info.
Opleidingen A-Z UCLL.
Welcome Days for Degree Students. Master Studies Abroad. Welcome Days for Exchange Students. European Policy Statement. Get a Buddy. Student visa for Belgium. Frequently Asked Questions FAQ. Moving Minds DNA. Research Regional Collaboration. Zoek een opleiding. Werken en studeren 28.
Opleidingen Preventie en Interim.
Opleiding is één van de belangrijkste elementen van een efficiënt preventiebeleid. Om bedrijven op de goede weg te helpen, biedt Preventie en Interim.: Opleidingen voor verbindingspersonen en uitzendconsulenten. E-learnings waarmee uitzendbureaus uitzendkrachten een basiskennis over veiligheid op de werkvloer kunnen meegeven.
Opleiding Vuilnisbakkenplan en Mijn Mooie Straat Mooimakers.be.
Met deze opleiding wil Mooimakers je informeren over hoe je hiermee aan de slag gaat. De bedoeling is dat je na deze opleiding op de hoogte bent van het belang van een dynamisch vuilnisbakkenplan. Je hebt theoretisch inzicht gekregen en bent in staat om het vuilnisbakkenplan in de praktijk uit te rollen.
Opleidingen Public Procurement.
Opleiding overheidsopdrachten via OFO. De opleiding overheidsopdrachten voor federale ambtenaren worden georganiseerd door het OFO, het Opleidingsinstituut van de Federale Overheid. Voor meer informatie kan je het overzicht van geplande opleidingen, samengesteld door het OFO, raadplegen. De opleiding vindt plaats zodra er voldoende inschrijvingen zijn.
Vind je opleiding Syntra AB.
Vergeet ook niet je plaats te reserveren voor het fysieke infomoment van 2 september. Ook tijdens de zomer kan je bij Syntra AB terecht voor korte cursussen die jou helpen groeien. Maak je keuze uit een divers zomeraanbod van 100 opleidingen.
Opleidingen.
Precies daarom voorziet het BAM Education Model in een brede vorming over 5 pijlers: discover marketing, market insights business intelligence, customer centricity, digitale marketing en content marketing. Deze kennis verwerven ze met de hulp van ervaren docenten. Professionals die met één voet in de praktijk staan en met de andere in de academische wereld.
Opleiding: Gymfed.
Gymfed organiseert, samen met een aantal partners, opleidingen en bijscholingen voor TRAINERS, JURYLEDEN en BESTUURSLEDEN. Door de huidige COVID-maatregelen staat de opleidingskalender momenteel offline. Van zodra de maatregelen het weer toelaten om live opleidingen te organiseren geven wij een update!

Contacteer ons